98-365 Guide

98-365 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Exam Number/Code 98-365
  • Product Name Windows Server Administration Fundamentals
  • Questions and Answers
  • 147 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 01,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.95 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

The Only Tip You Need: windows server administration fundamentals mta exam 98 365

Act now and download your Microsoft mta exam 98 365 test today! Do not waste time for the worthless Microsoft windows server administration fundamentals mta exam 98 365 tutorials. Download Rebirth Microsoft Windows Server Administration Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Microsoft mta 98 365 practice test with a classic professional.

Q41. You work as a server administrator at ABC.com. You have assigned NTFS permissions to a shared folder. Where are these permissions stored? 

A. Group Policy 

B. XML 

C. ACL 

D. DFS 

Answer: C


Q42. Which of the following statements regarding A records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the A record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the A record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the A record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the A record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the A record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: A


Q43. You work as a server administrator at ABC.com. You need to prevent a server from being affected by power fluctuations. What should you do? 

A. You should configure Power Management. 

B. You should install an UPS. 

C. You should install a fail-over PSU. 

D. You should enable ACPI. 

Answer: B


Q44. Which of the following are the minimum NTFS permissions you must have in order to alter a file's attributes? 

A. Full Control permissions 

B. Read permissions 

C. Execute permissions 

D. Write permissions 

E. List Files permissions 

Answer: D


Q45. Which of the following describes an NTFS permission that has been passed from a folder to files and subfolders in that folder? 

A. Inherited permissions 

B. Explicit permissions 

C. Access Control List 

D. Shared permissions 

Answer: A


Q46. Which of the following NTFS permission do you require in order to gain immediate access to a folder that you do not have permissions on? 

A. Full Control permissions 

B. Take Ownership permissions 

C. Read & Write permissions 

D. Read, Write & Execute permissions 

Answer: B


Q47. Which of the following can be used to remotely connect to a Windows 7 computer? 

A. Remote Desktop 

B. Network Services 

C. VPN 

D. RDP 

E. xRDP 

Answer: A


Q48. You work as a server administrator at ABC.com. You want to open the Event Viewer in Windows Server 2008 R2. Which Control Panel app should you open? 

A. Folder Options 

B. Device Manager 

C. Accessibility Options 

D. System 

E. Administrative Tools 

Answer: E


Q49. You work as a server administrator at ABC.com. After updating a device driver on a Windows Server 2008 Server Core computer, you need to reboot the computer. You want the reboot to occur without any delay. How would you accomplish this? 

A. You should click the Start button and select Restart. 

B. You should hold down the CTRL. ALT and DEL keys. 

C. You should run the shutdown /r /t 0 command at the command prompt. 

D. You should run the start /realtime command at the command prompt. 

Answer: C


Q50. In order to install the latest system BIOS you need to ______ the BIOS. 

A. flash 

B. update 

C. upgrade 

D. refresh 

Answer:


To know more about the 98-365, click here.

Tagged as : Microsoft 98-365 Dumps, Download 98-365 pdf, 98-365 VCE, 98-365 pass4sure, examcollection 98-365
best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://forensics.sch.ac.kr/    | http://forensics.sch.ac.kr/    |