642-996 Guide

642-996 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Exam Number/Code 642-996
  • Product Name DCUFD Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD)
  • Questions and Answers
  • 384 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 01,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.95 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Shortcuts To 642-996(31 to 40)

Proper study guides for Up to date Cisco Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD) certified begins with Cisco 642-996 preparation products which designed to deliver the Free 642-996 questions by making you pass the 642-996 test at your first time. Try the free 642-996 demo right now.

Q31. Which item represents a method of increasing storage utilization efficiency?

A.thin provisioning

B.thick provisioning

C.transparent provisioning

D.hold-back provisioning

E.weighted provisioning

Answer: A


Q32. Cisco VM-FEX technology extends Cisco Fabric Extender technology to the virtual machine that eliminates which of the following?

A.The dedicated interface on the parent switch is eliminated.

B.The software-based switch in the hypervisor is eliminated.

C.All virtual machine traffic is eliminated.

D.The need for a physical switch is eliminated.

Answer: B


Q33. Which of the following is true with respect to Cisco Adapter FEX?

A.Cisco Adapter FEX is only supported on vSwitch.

B.Cisco Adapter FEX enables the server adapter to be logically partitioned into multiple vNICs.

C.Cisco Adapter FEX does not provide architectural flexibility.

D.Cisco Adapter FEX increases the number of cables in the data center.

Answer: B


Q34. Which innovation in the Cisco NX-OS Software brings an entirely new Layer 2 data plane

by encapsulating the frames entering the device with a header that consists of a routable

source and destination address?

A.OTV

B.MPLS

C.Routing

D.RSTP

E.LISP

Answer: A


Q35. Select two items that represent features of the Access layer in the Data Center 3-layer design. (Choose two)

A.High-speed Layer 3 switching

B.First-Hop Routing Protocols

C.Demarcation point between static and dynamic routing protocols

D.QoS Marking

E.802.1X

Answer: DE


Q36. Which two technologies can overcome the link blocking feature that STP implements to ensure a loop-free topology? (Choose two.)

A.vPC

B.ISSU

C.MEC

D.NX-OS HA

E.GLBP

Answer: AC


Q37. Which five options are Cisco UCS system components? (Choose five.)

A.UCS Manager

B.Nexus 1000v

C.Fabric Interconnect

D.Cisco IMC

E.Fabric Extender or IOM

F.Blade Server Chassis

G.Server Adapter

Answer: ACEFG


Q38. Which two items represent attacks that are mitigated by CoPP? (Choose two.)

A.ARP cache poisoning

B.data plane DoS

C.ping flooding

D.Diffie Hellman

E.smurf attack

F.ping of death

Answer: CE


Q39. What is one required component to run FCoE?

A.iSCSI gateway

B.Fibre Channel adapter

C.HBA

D.Converged network adaptors

Answer: D


Q40. When designing a collapsed core data center, which two technologies are used to virtualize the core and aggregation layers? (Choose two.)

A.FCoE

B.LISP

C.HSRP

D.VDC

E.VRF

Answer: DE


To know more about the 642-996, click here.

Tagged as : Cisco 642-996 Dumps, Download 642-996 pdf, 642-996 VCE, 642-996 pass4sure, examcollection 642-996
best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://forensics.sch.ac.kr/    | http://forensics.sch.ac.kr/    |