300-360 Guide

300-360 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Exam Number/Code 300-360
  • Product Name WIDESIGN Designing Cisco Wireless Enterprise Networks
  • Questions and Answers
  • 83 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 01,2017
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.95 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top Realistic 300-360 Q&A Tips!

Act now and download your Cisco 300-360 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-360 tutorials. Download Latest Cisco Designing Cisco Wireless Enterprise Networks exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-360 with a classic professional.

Q21. An engineer is tuning RRM parameters to improve client connectivity. Which channel band results in the best 802.11n client compatibility?

A. UNII-2

B. UNII-2e

C. UNII-3

D. UNII

E. UNII-1

Answer: E

Explanation:

802.11n operates on the same channel as 802.11a. For better compatibility with 802.11n clients, it is recommended to stay on lower channels (UNII-1 band).

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/4400-series-wireless-lan-controllers/108184config-802-11n-wlc.html


Q22. What is the recommended minimum speed at the edge of the cells in an 802.11g network for a good Cisco VoWLAN deployment?

A. 11 Mb/s

B. 36 Mb/s

C. 12 Mb/s

D. 18 Mb/s

Answer: C


Q23. An engineer is deploying centralized wireless solution with a 5508 controller. What is the most AP licenses that can be supported?

A. 100

B. 250

C. 1000

D. 500

Answer: D

Explanation:

You can order Cisco 5500 Series Controllers with support for 12, 25, 50, 100, 250 or 500 APs as the controller's base capacity. You can add additional AP capacity through capacity adder licenses available at 25, 50, 100 and 250 AP capacities. You can add the capacity adder licenses to any base license in any combination to arrive at the maximum capacity of 500 APs.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/5500-series-wireless-controllers/112926-5508wlc-license.html


Q24. An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells. Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?

A. Local or National Building Code

B. IEEE

C. BICSI TDMM

D. Cisco Hardware Installation Guide

Answer: D


Q25. An engineer would like to calibrate the RF environment to improve accuracy. Which wireless attribute is added to the floor-level calculation by calibrating the floor?

A. attenuation

B. TX power

C. multipath

D. SNR

Answer: A


Q26. An engineer must perform a survey where the target client devices range from standard

Wi-Fi-equipped laptops, consumer handhelds and tablets, and low power tracking tags limited to 12 mW Tx power. With which setting should the survey AP be configured?

A. local power 11

B. local power 5

C. local power 14

D. local power 8

Answer: B


Q27. An engineer is performing a predictive wireless design for a Parts Distribution Center, which requires data and location services. Which three requirements are inputs to the design? (Choose three.)

A. access points with directional antennas

B. continuous -67 dBm coverage from one access point

C. overlapping -75 dBm coverage from three access points

D. overlapping -67 dBm coverage from two access points

E. access points in IPS mode

F. continuous -72 dBm coverage from one access point

G. access points in corners and along perimeters

Answer: B,C,G

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/WiFiLBS- DG/wifich5.html


Q28. When reviewing a design for a voice over wireless deployment, what per-call bandwidth cost should be factored in when determining maximum calls per cell using SIP and G.711u as the codec?

A. 64 bytes 

B. 8 bytes

C. 80 bytes

D. 10 bytes

Answer: C


Q29. An engineer is determining the signal levels for the wireless cells. Which signal-to-noise ratio is an optimal configuration to achieve?

A. minimum SNR of -33 dBm

B. minimum SNR of -25 dBm

C. minimum SNR of 25 dB

D. minimum SNR of 33 dB

Answer: C

Explanation:

The minimum recommended wireless signal strength for voice applications is -67 dBm and the minimum SNR is 25 dB.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/5500-series-wireless-controllers/116057-sitesurvey-guidelines-wlan-00.html


Q30. An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300- 450 Mbps throughput of new 802.11n APs. Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network? (Choose three.)

A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio.

B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link.

C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio.

D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP.

E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck.

F. CleanAir helps clear noise for 802.11n channel bonding to work.

Answer: A,C,D


To know more about the 300-360, click here.

Tagged as : Cisco 300-360 Dumps, Download 300-360 pdf, 300-360 VCE, 300-360 pass4sure, examcollection 300-360
best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://forensics.sch.ac.kr/    | http://forensics.sch.ac.kr/    |