VMware 2V0-621D ExamVMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta

Total Question: 240 Last Updated: September 12,2017
  • Updated 2V0-621D Dumps
  • Based on Real 2V0-621D Exams Scenarios
  • Free 2V0-621D pdf Demo Available
  • Check out our 2V0-621D Dumps in a new PDF format
  • Instant 2V0-621D download
  • Guarantee 2V0-621D success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Where to find 2v0 621d pdf

Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our vmware 2v0 621d study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the VMware 2v0 621d vce exam in just one try? I am currently studying for the VMware 2v0 621d vce exam. Latest VMware 2v0 621d pdf Test exam practice questions and answers, Try VMware 2v0 621d dumps Brain Dumps First.

Q101. An administrator with global administrator privileges creates a custom role but fails to assign any privileges to it.

Which two privileges would the custom role have? (Choose two.)

A. System.View

B. System.Anonymous

C. System.User

D. System.ReadOnly

Answer: A,B


Q102. Which two groups of settings should be reviewed when attempting to increase the security of virtual machines (VMs)? (Choose two.)

A. Disable hardware devices

B. Disable unexposed features

C. Disable VMtools devices

D. Disable VM Template features

Answer: A,B


Q103. An administrator is unable to upgrade a vCenter Server Appliance from version 5.1 Update 2 to version 6.0.

What is a likely reason for this?

A. vCenter Server Appliance 6.0 does not support upgrades from version 5.1 Update 2.

B. vCenter Server Appliance must be joined to an Active Directory domain before upgrading to version 6.0.

C. vCenter Server Appliance 5.1 Update 2 uses an incompatible database for upgrading to version 6.0.

D. vCenter Server Appliance 6.0 must be upgraded using the vSphere Web Client.

Answer: A


Q104. An administrator is concerned about possible vCPU over-commitment for an ESXi 6.x host.

Which two Performance Counters should be reviewed in the vSphere Web Client Performance Charts to confirm if there is contention on the host? (Choose two.)

A. Wait

B. Ready

C. Core Utilization

D. Co-Stop

Answer: B,D


Q105. Refer to the Exhibit.

An administrator is troubleshooting intermittent poor performance of virtual machines in a vSphere 6.x cluster. Investigating esxtop data shows that the only statistic that stands out is %CSTP as depicted in Exhibit 1:

The administrator proceeds to switch to the Power Management screen and observes the data depicted in Exhibit 2:

Based on the information in the exhibits, which two configurations are probable causes of the poor performance? (Choose two.)

A. The active power policy is set to Low Power.

B. The host has active Sleep States configured in the BIOS.

C. The active power policy is set to High Performance.

D. The host has active Power States configured in the BIOS.

Answer: A,B


Q106. What command line utility can be used to upgrade an ESXi host?

A. esxcli

B. esxupdate

C. vihostupdate

D. esxcfg

Answer: A


Q107. An administrator wants to select a Host Power Management Policy for an ESXi 6.x host

that will disable most hardware power management features.

Which Host Power Management Policy should be selected to meet this requirement?

A. High Performance

B. Balanced

C. Low Power

D. Disabled

Answer: A


Q108. Refer to the Exhibit.

An administrator is troubleshooting a CPU performance related problem for the SlowVM virtual machine.

Which three actions should the administrator take to improve CPU performance for SlowVM? (Choose three.)

A. Increase the number of vCPUs assigned to SlowVM.

B. Decrease the number of vCPUs assigned to SlowVM.

C. Power off other VMs running on the same ESXi host.

D. Increase the CPU limit for SlowVM.

E. Move SlowVM to another ESXi host with more physical CPU resources available.

Answer: B,C,E


Q109. After configuring a Virtual SAN cluster, an administrator using the vSphere Web Client notices that the Virtual SAN datastore is smaller than expected. The cluster contains:

✑ Three ESXi hosts

✑ Each host has one 10GB SDD

✑ Each host has one 100GB HDD

Why would the Virtual SAN datastore show as 100GB instead of 300GB?

A. There is a network problem with the Virtual SAN vmkernel ports.

B. The Virtual SAN VASA provider is disabled.

C. vSphere High Availability is enabled on the Virtual SAN cluster.

D. The Virtual SAN cluster must be managed using the vSphere Web Client.

Answer: A


Q110. An administrator tries to capture network traffic for a virtual machine, but cannot see the expected traffic in the packet capture tool.

Which step can resolve the problem?

A. Migrate the virtual machine to a Distributed Virtual Switch.

B. Enable Promiscous Mode on the relevant port group.

C. Modify the default value of MAC Address changes.

D. Enable Forged Transmits on the virtual machine.

Answer: B


Related 2V0-621D Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://forensics.sch.ac.kr/    | http://forensics.sch.ac.kr/    |